در این مطلب می توانید اقدام به مشاهده قیمت و خرید کتاب حسابداری صنعتی 2 جمشید اسکندری انتشارات فرشید (چاپ 1400) نمایید.
خرید کتاب حسابداری صنعتی 2 جمشید اسکندری
سرفصل ها
فصل اول – هزینه یابی استاندارد – تجزیه و تحلیل انحرافات
فصل دوم – هزینه یابی استاندارد به حسابداری هزینه های استاندارد
فصل سوم – هزینه یابی محصولات مشترک و فرعی
فصل چهارم – هزینه یابی جذبی و هزینه یابی متغیر
فصل پنجم به تجزیه و تحلیل هزینه، حجم فعالیت و سود در مؤسسات تک محصولی
فصل ششم – تجزیه و تحلیل هزینه، حجم فعالیت و سود در مؤسسات چند محصولی
قسمتی از کتاب حسابداری صنعتی 2 جمشید اسکندری
فصل اول
هزینه یابی استاندارد تجزیه و تحلیل انحرافات
در فصل پنجم و ششم حسابداری صنعتی 1، نحوه محاسبه بهای تمام شده محصول با استفاده از سیستم های هزینه یابی سفارش کار و مرحله ای براساس هزینه های واقعی تشریح گردید. به دلیل تغییراتی که در هزینه عوامل تولید مواد، دستمزد و سربار) وجود دارد، بهای تمام شده محاسبه شده براساس هزینه های واقعی نمی تواند برای تصمیم گیری های خاص مدیریت مورد استفاده قرار گیرد. عدم توجه به تغییرات عوامل بهای تمام شده و ادامه روند تولید محصولاتی که حتی ممکن است در سال جاری نیز از سود کافی برخوردار باشد، می تواند هر مؤسسه تولیدی را مواجه با زبان های قابل ملاحظه ای نماید.
بنابراین مدیریت هر واحد تجاری برای آن که بتواند به این واقعیت دست یابد که تولید چه میزان کالا و با چه قیمتی از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است، نیاز به برآورد بهای تمام شده هر واحد محصول در آینده دارد. برای این منظور، قبل از شروع دوره مالی، بهای تمام شده محصول از لحاظ مواد، دستمزد و سربار پیش بینی شده و در طول دوره مالی این هزینه ها ملاک محاسبه و ثبت قرار می گیرد. سیستم هزینه یابی که اقلام مربوط به اجزای تشکیل دهنده بهای تمام شده را برآورد می کند، سیستم هزینه یابی استاندارد نامیده می شود.
کتابسرای افشین ارائه دهنده کتابهای دانشگاهی، غیردانشگاهی، استخدامی، کنکور و …
سیستم هزینه یابی استاندارد عبارت از فرایند جمع آوری، تشخیص، اندازه گیری، ثبت و گزارش بهای تمام شده محصولات تولید شده و یا خدمات ارائه شده با استفاده از هزینه های استاندارد می باشد. سیستم هزینه یابی استاندارد ابزاری ایرای ارزیابی عملکرد محسوب شده و با استفاده از آن مدیریت می تواند هزینه های استاندارد را با هزینه های واقعی مقایسه نموده و انحرافات را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد و با برنامه ریزی و کنترل این انحرافات به تولید و کارایی بهینه دست یابد.
سیستم هزینه یابی استاندارد در هر دو سیستم هزینه یابی مرحله ای و سفارش کار قابل استفاده است ولی اغلب در سیستم هزینه یابی مرحله ای به کار گرفته می شود، زیرا به دلیل فن آوری ساخت نسبتا با ثبات و محصولات همگن و نیز شرایط تولید انبوه و مستمر، تعیین استانداردها عملی تر می باشد.
هزینه های استاندارد
هزینه های استاندارد پایه و اساس سیستم هزینه یابی استاندارد محسوب گردیده و معرف هزینه های مورد انتظار مدیریت برای تولید یک واحد محصول می باشد. به عبارت دیگر هزینه های استاندارد هزینه های از پیش تعیین شده ای هستند که برای محاسبه بهای تمام شده استاندارد یک واحد محصول به کار گرفته می شوند و اصولا برای تأمین اهداف زیر مورد استفاده قرار می گیرند
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.