خرید کتاب چگونه از گاو نر شیر بدوشیم مسعود لعلی انتشارات بهار سبز. 3 راهکار عملی برای انجام کارهای ناممکن و دستیابی به دستاوردهای بزرگ
کتاب انگیزشی چگونه از گاو نر شیر بدوشیم
مسعود لعلی
انتشارات بهار سبز
در پشت جلد کتاب نوشته شده:
چرا باید این کتاب را چند بار بخوانید؟
قصد ندارم مانند برخی کتاب های انگیزشی، با تحویل مشتی شعارهای احساسی و وعده های شیرین شما را هیجان زده کنم!
بلکه اطلاعات این کتاب بر اساس پژوهش ها و آزمایش های گوناگونِ بزرگ ترین پژوهشگران و دانشمندان تاریخ مانند ادوارد پنفیلد (برندۀ جایزۀ نوبل پزشکی)، ماکسول مالتز (بنیان گذار سایکوسایبرنتیک)، مارتین سلیگمن (پدر روانشناسی مثبت نگر) واقعیت هایی را دربارۀ غیرممکن و امور محال فاش می کند که کمتر کسی به آن اشاره کرده است.
آخرین باری که کاری را برای اولین بار انجام دادید، کی بوده؟
در این کتاب با رهبران بزرگ، قهرمانان و رکوردشکنان تاریخ ساز مانند گاندی، رزا پارکس و راجر بانیستر همراه می شوید و می آموزید که آن ها چگونه و با چه تکنیک هایی خود را برای انجام مأموریت های غیرممکن آماده می کردند!
اطلاعات این کتاب انقلابی در ساختار اعتماد به نفس شما ایجاد می کند. و سبب می شود مانند یک قهرمان، علیه ترس ها و چارچوب های ذهنی ناکارآمد قیام کنید. در یک کلام، این کتاب شما را به سرچشمه های قدرت فردی هدایت می کند.
در بخشی از کتاب چگونه از گاو نر شیر بدوشیم می خوانیم:
«داستان کلاسیک چوپاندروغگو را براساس تمثیل هیئت منصفه بازبینی میکنم.
روز نخست، چوپان فریاد گرگ… گرگ سر داد. فرضیۀ مردم روستا این بود که او درستکار است. از آنجا که فرضیهها سر منشاء رفتارها هستند، روستاییان براساس ذهنیت مثبتی که از چوپان داشتند، برای کمک شتافتند؛ اما وقتی با خندههای تمسخرآمیز چوپان روبهرو شدند، فهمیدند چوپان دروغ گفته است.
رفتار ناصادقانۀ چوپان مدرکی شد برای تقویت این باور که چوپان دروغگوست. اما همانطور که یک سند بهتنهایی در دادگاه نمیتواند مبنای قضاوت باشد، رفتار آن روز چوپان نیز سند محکمی برای صدور حکم دروغگویی او نبود.
دروغهای چوپان در روز دوم، باور چوپان دروغگوست را تحکیم کرد؛! لذا در روز سوم کسی برای کمک به چوپان بیرون نیامد. هیئت منصفۀ درون تکتک مردم روستا، براساس شواهد و اسناد موجود، یعنی دروغهای پیاپی او، رأی به دروغگو بودن چوپان داد. حقیقت این بود که چوپان روز سوم دروغ نمیگفت؛ اما این قانون زندگی است که انسان براساس برداشتها و فرضیهها، و نه حقایق، رفتار میکند؛! حتی اگر فرضیهها اشتباه باشد.»
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.