برای خرید کتاب راهنما و خلاصه اصول برنامه ریزی درسی انتشارات پیام دانشگاهی (طبق کتاب سعید طالبی، سعید مظلومیان و محمد حسن صیف انتشارات پیام نور) با ما همراه باشید. این راهنما شامل خلاصه درس، نمونه سوال، فلش کارت و … می باشد.
کتاب راهنما و خلاصه اصول برنامه ریزی درسی انتشارات پیام دانشگاهی
(طبق کتاب سعید طالبی، سعید مظلومیان و محمد حسن صیف انتشارات پیام نور)
ویژگی ها:
اهداف یادگیری
درخت حافظه
خلاصه درس به صورت مفهومی همراه با سوالات تفکیکی
جمع بندی و خلاصه کلی مباحث هر فصل
خودآزمایی
سوالات تالیفی پایانی با پاسخ تشریحی
سوالات امتحانی سال های قبل همراه با پاسخ تشریحی
نکات کلیدی به صورت فلش کارت
در زیر به صورت تصویری با این راهنما آشنا شوید
قسمتی از خلاصه فصل اول از کتاب راهنما و خلاصه اصول برنامه ریزی درسی را ببینید
مقدمه
برنامه درسی، یک مفهوم جذاب برای بشر میباشد که عمر آن به قدمت عمر انسان است. آنچه که همیشه مورد توجه صاحب نظران و رهبران سیاسی و متخصصان تعلیم و تربیت بوده پاسخ به پرسش «چه چیزی باید آموزش داده شود» می باشد. با توجه به شواهد موجود پایه گذاری علمی برنامه درسی به عنوان یک رشته تحصیلی به سال ۱۹۱۸ توسط فرانکلین بوبیت با انتشار نخستین کتاب وی در زمینه برنامه درسی باز می گردد. وی تحت تأثیر مدیریت علمی پایه ی نظری برنامه درسی را پی ریزی کرد.
سؤال تألیفی
مهمترین پرسش مطرح بين صاحب نظران، متخصصان تعلیم و تربیت و رهبران سیاسی در حوزه برنامه درسی در کدام یک از گزینه ها می باشد؟
الف) روش های یادگیری چیست؟
ب) یاددهی با چه فرایندی دنبال می شود؟
ج) محتوای برنامه درسی بر چه اساسی سازماندهی می شود؟
د) چه چیزی باید آموزش داده شود؟
جواب: گزینه (د) صحیح است. آنچه که همیشه مورد نظر صاحب نظران، رهبران سیاسی و متخصصان تعلیم و تربیت بوده پاسخ به پرسش «چه چیزی باید آموزش داده شود؟» می باشد.
سؤال امتحانی
اولین کتاب در زمینه برنامه درسی توسط چه کسی و در چه سالی انتشار یافت؟ (نیمسال اول 91-90)
الف) أيزنر – ۱۹۳۰
ب) فرانکلین بوبیت- ۱۹۱۸
ج) پرتلی – ۱۸۱۷
د) تانر و تانر- ۱۹۹۵
جواب: گزینه (ب) صحیح است. پایه گذار علمی برنامه درسی به عنوان یک رشته تحصیلی در سال ۱۹۱۸ توسط فرانکلین بوبیت با انتشار نخستین کتاب وی در زمینه برنامه درسی باز می گردد.
با توجه به نو بودن واژه برنامه درسی تعاریف مختلفی برای آن ارائه شده است. عده ای برنامه درسی را برنامه آموزشی می دانند ولی عده ای بین این دو مفهوم تفاوت قائلند. برنامه آموزشی کاربرد منظم روش های تحلیلی در اجرای نظام آموزشی با هدف استقرار یک نظام آموزشی کار آمد و بخش لاینفک برنامه ریزی توسعه است. علاوه بر آن باید بیان کننده مجموعه کاملی از خط مشی های دولت در مورد نیازهای یادگیری در شرایط و سنین مختلف در نظام آموزش رسمی و غیررسمی باشد که سبب وسعت آموزش در سه حوزه آموزشی مستمر، رسمی و غیر رسمی می گردد.
در صورتی که برنامه ریزی درسی شامل فعالیت های یاددهی- یادگیری با هدف ایجاد تغییرات مطلوب در رفتار یادگیرنده و ارزیابی میزان تحقق این تغییرات است. در واقع کلیه فرصتهای یادگیری توسط مدرسه فراهم و به عنوان جزئی از فعالیتهای مرتبط با برنامه ریزی آموزشی مطرح می شود. آموزش و پرورش به طور کلی و آموزش مدرسه ای دو مفهوم مستقل هستند.
این راهنما در ادامه نیز به موارد زیر می پردازد
جمع بندی و خلاصه کلی مباحث هر فصل
خودآزمایی
سوالات تالیفی پایانی با پاسخ تشریحی
سوالات امتحانی سال های قبل همراه با پاسخ تشریحی
نکات کلیدی به صورت فلش کارت
حالا که با ویژگی های این محصول بی نظیر آشنا شدید آن را به سبد خرید خود اضافه نمایید
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.