کتاب مفاهیم پایه متون و روشهای یاددهی مطالعات اجتماعی: راهنمای معلم اجتماعی پنجم و ششم ابتدایی یکی از منابع اختصاصی برای آزمون استخدامی آموزگار ابتدایی است. این کتاب به عنوان راهنمای معلم شناخته می شود و شامل دو بخش کلی است. اولین بخش آن کلیات آموزش را بیان می کند و بخش دوم راهنمای تدریس فصل به فصل کتاب درسی است.
خرید کتاب مفاهیم پایه متون و روشهای یاددهی مطالعات اجتماعی
راهنمای معلم اجتماعی پنجم و ششم ابتدایی
فهرست
بخش اول : کلیات
مقدمه
١-١- تعريف و ماهیت مطالعات اجتماعی
۱-۲- ضرورت ها و جهت گیریهای اصلی در آموزش مطالعات اجتماعی
۱-3 اصول حاکم بر گزینش و سازماندهی برنامه درسی جدید مطالعات اجتماعی
۱-۴- عناصر و مؤلفههای برنامه درسی مطالعات اجتماعی
۱-۵- تلفیق چگونه صورت میگیرد؟
۱-۶- مهارتها
۱-۷- اخلاق
۱-۸- معلم مطالعات اجتماعی باید چه صلاحیتهایی داشته باشد؟
۱-۹ بسته آموزشی درس مطالعات اجتماعی
۱-۱۰- ساختار و محتوای کتاب درسی
۱-۱۱- اهداف کلی برنامه درسی مطالعات اجتماعی در دورۀ آموزشی عمومی ابتدایی – متوسطه اول)
۱-۱۲- اهداف کلی برون دادهای یادگیری مطالعات اجتماعی پایه پنجم ابتدایی از منظر تلفیق حوزههای موضوعی
۱-۱۳- ملاحظات و نکات مهم مربوط به آموزش
۱-۱۴- ملاحظات و نکات مربوط به ارزشیابی
♦ جدول پوشش دروس در زمینۀ مهارتهای کاوشگری و مهارتهای زندگی و پرورش هوشهای چندگانه
بخش دوم: راهنمای تدریس فصول کتاب مطالعات اجتماعی پایه پنجم ابتدایی
۲-۱- راهنمای تدریس فصل اوّل
۲-۲- راهنمای تدریس فصل دوم
۲-۳- راهنمای تدریس فصل سوم
۲-۴- راهنمای تدریس فصل چهارم
۲-۵- راهنمای تدریس فصل پنجم
اطلاعاتی درباره کتاب مفاهیم پایه متون و روشهای یاددهی مطالعات اجتماعی
در دنیای امروز، آموزش مطالعات اجتماعی یکی از حوزه های کلیدی و مهم برنامه های درسی است که در تقریباً همه کشورهای جهان آموزش داده میشود. در دهه اخیر، با توجه به نیازهای روزافزون در حوزه آموزش و تربیت اجتماعی، برنامه های جدیدی برای این حوزه تدوین شده است. در این برنامه ها، به موضوع تحول در رویکردها، اصول، اهداف و سازماندهی محتوا در این درس تأکید شده و موارد مذکور با نگاهی نو تنظیم و تدوین شدهاند.
پرورش انسانهای شایسته، توانمند و متعهد به ارزشهای اجتماعی، یکی از هدفهای اصلی آموزش مطالعات اجتماعی است. این حوزه یادگیری، به ما کمک میکند تا از تعامل انسان با محیطهای اجتماعی، فرهنگی، طبیعی، اقتصادی و… و تحولات زندگی بشر در گذشته، حال و آینده و جنبههای گوناگون آن بیشتر بدانیم. بنابراین، میتوان گفت که جامعه مکان و زمان سه محور عمده این حوزه یادگیری هستند.
در کتاب مفاهیم پایه متون و روشهای یاددهی مطالعات اجتماعی، با بهرهگیری از مفاهیم رشتههای علمی چون جغرافیا، تاریخ، اقتصاد، علوم سیاسی و جامعهشناسی، به دنبال پرورش شهروندانی هستیم که با ارزشهای کلیدی و مهارتهای کاوشگری آشنا هستند. شهروندانی که به تواناییهای مورد نیاز برای زندگی در جامعه دست پیدا کردهاند.
مطالعات اجتماعی، بیش از یادگیری فقط مفاهیم و تئوریها، به دانشآموزان کمک میکند تا بهترین راهکارها را برای حل مسائل و رفع مشکلات در جامعه پیدا کنند. این حوزه یادگیری به دانشآموزان کمک میکند تا بهترین راهحلها را برای مسائل اجتماعی پیدا کنند و نقش مثبتی در جامعه داشته باشند. به عنوان مثال، دانشآموزان میتوانند با یادگیری مباحث مرتبط با زندگی شهری، بازار کار و مشاغل و …، به گونهای تربیت شوند که بتوانند در زندگی عملیاتی خود از این دانشها بهره بگیرند.
در نهایت، باید به اهمیت یادگیری مطالعات اجتماعی و نقش آن در تربیت شهروندان فعال و افرادی با اندیشه باز و پویا تاکید کرد. با توجه به تحولات سریع و پیوسته در جهان امروز، دانش آموزان باید به یاد داشته باشند که فقط با یادگیری تئوریها و مفاهیم، نمیتوانند بهترینها را برای آینده خود و جامعه خود انتخاب کنند، بلکه باید به نوعی که میتوانند به مسائل جامعه نگاه کنند و بهترین راهحلها را پیدا کنند، آموزش داده شوند.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.